Willem Twee concertzaal


Muziekcentrum De Toonzaal is een kleine, sfeervolle concertzaal die gehuisvest is in een oude Bossche synagoge. Sinds 2005 wordt onder de naam Muziekcentrum De Toonzaal klassieke en actuele muziek, jazz en wereldmuziek uitgevoerd.

Muziekcentrum De Toonzaal programmeert actueel, onderscheidend, met onderlinge verbanden en met een hoogwaardig niveau. Diversiteit is het handelsmerk: jaarlijks vinden circa 120 concerten plaats waarin alle klassieke stijlen aan bod komen, maar ook hedendaagse muziek, jazz, wereldmuziek, kinder- en lunchconcerten. Muziekcentrum De Toonzaal behoort, mede vanwege zijn intieme sfeer en prachtige akoestiek, ook voor topensembles en -musici tot een van de meest favoriete podia in Nederland.

Een afwisselende programmering zorgt automatisch voor een zeer gevarieerd publiek. De uitstraling van de zaal, de passie van de musici en de samenkomst met andere muziekliefhebbers maakt Muziekcentrum De Toonzaal tot een geliefde locatie voor jong en oud.Prins Bernhardstr 4-6 | 5211 HE Den Bosch

Terug naar de vorige pagina