NICCI NOVA


FRIDAY DECEMBER 20 - FRIDAY DECEMBER 20 10:30 pm untill 11:00 pm / TICKETS GRATIS
Fontys Hogeschool voor de Kunsten Zwijsenplein 1, 5038 TZ Tilburg
Cenakel (ZP)

Photographer: Linde Staals

NICCI NOVA pakt je in met haar dichtkunst. Nederlandstalige luisterliedjes die zweven tussen pop en kleinkunst verweven met spoken word. Naakt en kwetsbaar en een beetje eigenzinnig. De pure en beeldende teksten, omringd door een theatrale setting, zorgen voor een intieme beleving. Haar ontroerende arrangementen grijpen je en met haar vrouwelijke kracht houdt ze je vast.

"In gedachten verzonken, luide woorden lijken gefluister. In de zacht belichte ruimte geniet je van een glas wijn. Rood. Het verspreidt een geur van kaneel en citroen, die je terugbrengt naar steeds kouder wordende zomeravonden gevuld met hopeloze liefdes en verloren tijd. Heel even lijkt het of de nostalgie de overhand krijgt. Zullen wij de warmte van de zomers ooit weer voelen? De lampen gaan uit. Een groene gedaante licht de ruimte op."

Facebook en Instagram: @niccinovamusic

Zang en tekst: Nicole van Hoof (Rockacademie)
Toetsen: Thomas Vergouwen (Rockacademie)
Bas: Niels Quaijtaal (Rockacademie)
Drums: Daan Henckens (Rockacademie)
Regie: Yentl Vlachos (Docent Theater)

Dit evenement maakt deel uit van de Nacht van de Kunsten. Voor de voorstellingen in het Academietheater, Studio 8, 9 en 11, CS.04, CS.13, C1.02, C1.07, C2.04, C2.12 en in de tuin geldt een beperkte publieksruimte en heb je een extra toegangsbewijs nodig, deze (gratis) tickets (maximaal 2 p.p.) zijn vanaf 19:30u verkrijgbaar bij de desbetreffende locaties.