Brugklasbeatz


ZATERDAG 21 DECEMBER - ZATERDAG 21 DECEMBER 1:15 UUR tot 2:00 UUR / ENTREE GRATIS
Fontys Hogeschool voor de Kunsten Zwijsenplein 1, 5038 TZ Tilburg
Cenakel (ZP)


Dé partyband waar je inner brugklasser van stopt met huiswerk maken en komt dansen! Als echte 90s kids kijken de 7 volwassen kinderen terug naar alle muzikale hoogtepunten die zij als brugklassers afspeelden op hun plastic mp3-spelers in de schoolpauzes. Denk dan niet alleen aan de tijdloze klassiekers als ‘Baby One More Time van Britney Spears en ‘Wannabe van de Spice Girls, maar ook aan hakken op Paul Elstak, twerken op Shaggy en meezingen met dampende eendagsvliegen als ‘The Ketchup Song van Las Ketchup en ‘In The Shadows van The Rasmus.

Verwacht veel denim, lavalampen, een stortvloed aan aha-erlebnissen en emotionele boyband flashbacks naar je tienerjaren. Brul de hele avond mee met hitjes van Busted, The Sugababes, Celine Dion en Pokemon!

Dit evenement maakt deel uit van de Nacht van de Kunsten. Voor de voorstellingen in het Academietheater, Studio 8, 9 en 11, CS.04, CS.13, C1.02, C1.07, C2.04, C2.12 en in de tuin geldt een beperkte publieksruimte en heb je een extra toegangsbewijs nodig, deze (gratis) tickets (maximaal 2 p.p.) zijn vanaf 19:30u verkrijgbaar bij de desbetreffende locaties.