AISHA


FRIDAY DECEMBER 20 - FRIDAY DECEMBER 20 8:30 pm untill 9:00 pm / TICKETS GRATIS
Fontys Hogeschool voor de Kunsten Zwijsenplein 1, 5038 TZ Tilburg
Cenakel (ZP)


Samen met haar band creëert Aisha vanaf de eerste klank een intieme sfeer. Haar eerlijke Nederlandse teksten, frisse R&B en Pop sounds en pure stem nemen je voor even mee in haar wereld. In haar teksten beschrijft ze haar momenten van onzekerheid, verdriet en de liefde in zijn mooiste en lelijkste vorm.

Aisha groeide op met Soul-, Pop-, R&B- en Funkmuziek. Artiesten als Mariah Carey, Stevie Wonder en Incognito legden de basis voor haar muzikale ontwikkeling. Op 11-jarige leeftijd deed zij mee aan The Voice Kids. Gedurende haar tienerjaren stond zij op diverse podia, waaronder AHOY en de Heineken Musical Hall. Door deze ervaringen wist Aisha zeker dat ze van haar passie haar beroep wilde maken. Na haar Havo-opleiding startte Aisha op 17-jarige leeftijd dan ook meteen aan de Rockacademie in Tilburg. Momenteel zit ze in haar 3de jaar en timmert ze hard aan de weg.

Instagram 

Dit evenement maakt deel uit van de Nacht van de Kunsten. Voor de voorstellingen in het Academietheater, Studio 8, 9 en 11, CS.04, CS.13, C1.02, C1.07, C2.04, C2.12 en in de tuin geldt een beperkte publieksruimte en heb je een extra toegangsbewijs nodig, deze (gratis) tickets (maximaal 2 p.p.) zijn vanaf 19:30u verkrijgbaar bij de desbetreffende locaties.