Next-Up! 2018 (Graduation Show ArtCoDe)


ZATERDAG 30 JUNI - ZONDAG 01 JULI 12:00 UUR tot 17:00 UUR / ENTREE GRATIS
bkkc Spoorlaan 21, 5038 CB Tilburg


Next-Up! Graduation Show 2018 studenten Academy of Art, Communication and Design (ArtCoDe) 

De nieuwe generatie ervaringsontwerpers van de Academy of Art, Communication and Design presenteert zich van 29 juni tot en met 1 juli in BKKC Tilburg aan het publiek. In een wereld vol met uiteenlopende waarheden en overtuigingen nemen deze jonge ontwerpers autonome en innovatieve standpunten in en reflecteren zij op de wereld om hen heen.

De nieuwe lichting ArtCoDe staat midden in de samenleving. Zij laat zien dat creativiteit een grote diversiteit kent en zich constant ontwikkelt als zijnde een organisch systeem. Er worden hedendaagse thema's behandeld zoals duurzaamheid, digitalisering en veranderende maatschappelijke waarden, maar ook persoonlijke verhalen, fascinaties en zelfs een geheel nieuwe ontwerp-methodiek.

Voor hedendaagse en toekomstige issues ontwikkelen de studenten innovatieve oplossingen die relevante vraagstukken aan de orde stellen en binnenstebuiten keren. Deze oplossingen worden door middel van uiteenlopende media getransformeerd tot relevante, beeldende ervaringen.


(Opening: vrijdag 29 juni 15.30u) 
Toegang gratis, reserveren niet nodig.