Musical Talent Gala / Nederlandse Musical Dagen


ZATERDAG 30 JUNI - ZATERDAG 30 JUNI 20:15 UUR / ENTREE €19,50 FHK €19,50
Theaters Tilburg Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN TilburgWe rollen de rode loper voor je uit, want het hoogtepunt van de Nederlandse Musical Dagen is het Musical Talent Gala. Dé plek waar jong talent en bekende musicalsterren het nieuwe musicalaanbod van komend theaterseizoen presenteren. Trek je smoking of galajurk uit de kast en beleef een heerlijke avond met, naast de sterren en jong talent, een groot orkest op het podium en vele (muzikale) verrassingen. Hier krijg je als eerste een voorproefje van Mamma Mia!EvitaAll StarsMarvellous en andere producties. En wie gaat er vandoor met de Hoepelman Talent Award?

De komende weken onthullen we wie tijdens het gala optreden, volg de Facebookpagina van de Nederlandse Musical Dagen voor het laatste nieuws! 

Nederlandse Musical Dagen
De Nederlandse Musical Dagen zijn dit jaar op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni. We trappen het festival af met de Summer Sing Along. Een dag later vindt de tweede editie van het Musical Talent Gala plaats. Beide dagen zullen studenten van de opleidingen Musical en Muziektheater van Fontys voorstellingen op verschillende podia in de stad laten zien.