New Horizons - Visual Scores & Variete


VRIJDAG 01 JUNI 20:00 UUR / ENTREE €5 FHK GRATIS - GRATIS-Voor AMPA studenten & Fontys medewerkers is het concert gratis! Zij hoeven niet te reserveren
Theaters Tilburg Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg
ConcertzaalEen slotavond van een feestweek moet iets bijzonder brengen! Livemuziek, video en circus. We pakken deze avond uit met een interdisciplinair tweeluik waarin samenwerken centraal staat.   

Visual Scores  
Livemuziek en video! Voor de pauze zie je Visual Scores: een spannende samenwerking tussen de AMPA ensembles en de studenten van ArtCoDe (Art-Communication and Design.)  

Onder leiding van Lucas van Woerkum ontwierpen de ArtCoDe studenten video’s speciaal voor reeds bestaande muziek van de AMPA ensembles. De muziek van de AMPA ensembles komt live samen met de digitale projecties. Het samengaan van beeld en geluid wordt geregisseerd door onze studenten compositie, die tijdens de voorstelling de video’s sturen en beïnvloeden.   

Varieté  
Livemuziek en circus! Na de pauze zie je Varieté: een kleurrijke samenwerking tussen AMPA-studenten en studenten van de Fontys Academy of Circus and Performance Art. De compositie Varieté werd geschreven door de Italiaanse componist Mauricio Kagel. De invulling door circusstudenten komt onder de regie van Jur van de Lecq en Heleen de Hoon op verrassende wijze samen met de uitdagende live uitgevoerde muziek.  

Gratis entree voor AMPA studenten en Fontys medewerkers. Reserveren is niet nodig

5 euro entree voor overig publiek. Reserveren via de button hiernaast