Matthias Hofs Mozart con Tromba


ZATERDAG 03 MAART 20:00 UUR / ENTREE €20 FHK €5
Stichting het Cenakel Cenakel 1, 5022 KK Tilburg


De strijkers van Het Gelders Orkest en de Duitse trompettist Matthias Hofs presenteren Mozart con tromba. Een verrassend concert met unieke bewerkingen voor trompet en strijkers, waarbij de composities van Mozart centraal staan.

Matthias Hofs kiest zijn instrument als hij zes jaar oud is. Omdat het zo mooi glimt. De trompettist en wereldster heeft er nog geen dag spijt van gehad. Integendeel! Als lid van het roemruchte German Brass Ensemble viert hij triomfen over de gehele wereld. Daarnaast heeft Höfs zich ontwikkeld tot een internationaal gewaardeerd arrangeur. Hij heeft talloze bewerkingen op zijn naam staan waarbij hij de grenzen van het koper op alle mogelijke manieren verkent en verlegt. In het programma Mozart con tromba verrast hijmet uiteenlopende bewerkingen voor trompet en strijkers. Een opwindend concert met strijkkwartetten en orkestwerken in unieke verschijningsvormen en Hofs in de hoofdrol!

Programma

Mozart Arrangementen
Baston Concerto Nr. 2
Mozart Die Entführung aus dem Serail - bewerking Matthias Hofs
Mozart Piano Quintet - Deel 2 en deel 3
Mozart Strijkkwartet - Deel 4: Presto - bewerking Matthias Hofs
Mozart Trio "Kegestatt" - bewerking Matthias Hofs
Ravel Sonata voor viool en cello - deel 1 en 2
Ravel - Sonata voor viool en cello - deel 3 en deel 4

Voor alle concerten in het Cenakel geldt contante betaling aan de zaal (pinnen is helaas niet mogelijk).

Het Cenakel reserveert geen vaste zitplaatsen.

Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde (oostzijde) van de Kempenbaan op het transferium (carpoolplaats) achter het Bastion Hotel.