Totally Tuned presents: The power of music


DONDERDAG 18 JANUARI 13:00 UUR / ENTREE €22,60 FHK €11,50 - prijs voor een student ticket; prijzen zijn incl. servicekosten
013 Poppodium Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg
Main StageNederlands eerste event voor de creatieve én zakelijke wereld. 

Totally Tuned organiseert de eerste editie van dit nieuwe en unieke event om een connectie tot stand te brengen tussen de creatieve- en de zakelijke wereld. Dit alles gaat gebeuren in de prachtige, muzikale wereld van Poptempel 013 in Tilburg, een beroemde plek waar al zoveel grote talenten op het podium hebben gestaan.

Muziek is dé universele taal van de mens..
Muziek is echter ook de taal van films, het delen van online content en advertising
Maar wordt de kracht van muziek wel echt begrepen?

Op 18 januari gaan internationaal succesvolle pioniers aantonen wat "The Power Of Music" werkelijk is en wat de kracht van muziek voor jouw bedrijf en toekomst kan betekenen. 

Op het grote podium van 013 gaan we innovatieve content delen op het gebied van muziek en film, leermomenten realiseren door middel van masterclasses en inspirerende speeches, maar vooral aanzetten tot hands-on contact tussen makers en de industrie. 

Toonaangevende namen als Paul Farrer (UK), Danny Cocke (US), Marcy Bulkeley (US), Daniel M. Jackson (UK) en Erwin Steijlen (NE) zullen aanwezig zijn om hun visie over de kracht van muziek te bespreken. 

Kom 18 januari naar 013 in Tilburg en leer zelf de kracht van muziek gebruiken.

Voor meer info kijk je op: https://totallytunedevent.nl/